Link :: 13.06.2005 :: 19:03 "...over&over again..."
Przeczytałam to na blogu Blandzi (www.blandzia.talk.pl<---zapraszam)
i bardzo mi sie spodobało, tym bardziej, że teraz jakoś bardzo mi to pasuje do mojej sytuacji w jakiej się znajduję... ...Ten cię kocha, przez kogo płaczesz... /Miquel Cervantes/
...płakałam przez Ciebie, nie raz...ale...wiesz...nie mam Ci tego za złe...wręcz przeciwnie...hymm...czyżbym już wiedziała czego chcę?...czyżbym wreszcie zdecydowała?...może...mam nadzieje, że dacyzja jest słuszna...no bo przecież...
" Dobrze widzi się tylko sercem"
...prawda???... Komentuj(1)
Link :: 13.06.2005 :: 19:21 "...over&over again..."
Jak widać...a raczej słychać dodałam muzyczkę na tegoż oto bloga...hehe ale powiedziane Nie no...a tak na serio to powiedźcie czy sie Wam podoba czy nie i w ogóle czy ma ta muza tu być czy ją eXmisować
PozdróFFka for:
- Blandzia
- ŻyraFFka
- Pachoo
- Wader
- i syskich, syskich =*=* CmOkAsKi...w policzki Komentuj(4)
Link :: 21.06.2005 :: 19:32 "...over&over again..."
Hymmm...ale mam fafnisty humorek...dawno nie pisałam- SORKI...tak wyszło...no cóz...nikt mnie nie zabije=] mam taka skryta nadzieje przynamniej
Wczoraj byliśmy na wycieczce...łaziliśmy po górach od 10:30 do 18:00 ale było fajnie- teraz mnie bola całe nogi ale to taki szczególik...kto mi masażyk zrobi cio?:>
Ale ja i tak zawsze uważam, że w autokarze jest najwieksza jazzzZZzzda=] I w ogóle, w ogóle...(ahhh te ciarki...)
Było fafnie...było było...mmmmm....MMmmmmMMmmmMMMmmm... Cisza...ja już nic nie bedem pisać może lepiej
Papa i do nastepnego razu Choć możę teraz jeszcze coś tu powklejam MoŻe...=]
PozdróFFka for @ll=* Komentuj(1)
Link :: 21.06.2005 :: 19:45 "...over&over again..."
OoOoOoOoOoOoOo...jaki fafniutki
...Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać... Komentuj(1)
Link :: 25.06.2005 :: 21:18 "...over&over again..."
...=[...ale mi sie smutno zrobiło...
...to już jest koniec? DLACZEGO?...albo inaczej:
dlaczego tak późno ich poznałam...widocznie tak musiało być- widocznie tak nam było pisane...było, mineło i nie powróci...NIGDY...nigdy już niektórych nie zobacze...nigdy nie zobacze ich na przerwach...NIGDY...
...=[... Komentuj(2)