Link :: 11.11.2005 :: 19:16"...over&over again..."
Komentuj(2)
Link :: 12.11.2005 :: 19:30"...over&over again..." Hymmm...ten ktoś kto napisał mi takiego pieknego komenta...tak, można sobie go zobaczyć- celowo go nie usówam...bo po co zostawiać tylko jakieś miłe RECENZJE na mój temat...MÓGŁBY CHOCIAŻ SIĘ PODPISAĆ KIM JEST!! Bo tak z ukrycia to ja nawet moge mówić że jestem MISS WORLD...:/ Ten ktoś jest tylko cholernym tchórzem...tak JESTEŚ TCHÓRZEM! Jeżeli masz coś do mnie, podejdź i powiedz!!
Czy to takie ku*** trudne?! No to jak, może będziesz miał/a odwagę? Czy nie?!
I tak oto miłym akcentem kończę moją wyjątkowo pozywynie nakręconą notke
Komentuj(4) Link :: 12.11.2005 :: 21:55"...over&over again..." Ja pierdzieleeeeee...ludzie to kretyniKomentuj(5)
Info: - Design by Michelle - Content by {Gosiak}
Księga
...
"To nie doskonali, lecz niedoskonali potrzebuja naszej miłości"
"To nie przysiega sprawia, że wierzymy człowiekowi, ale człowiek- że wierzymy przysiedze"
Clock
Linki
Blogi
Blandzia
Wader
Oska
Setka
Martyna
Stronki
Pachoo
Wader
Aforyzmy, cytaty...
...
...
...
...
Gazetki
Bravo
Filipinka
Dziewczyna
Dodatki na blog
Kursory
Linkup
Archiwum
2025luty styczeń 2024grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004grudzień listopad październik wrzesień